OM METTE SOLBERG FJELDHEIM

Norges-beste-reisebloggerJeg kommer fra forlagsbransjen og har jobbet med prosjektledelse, markedsføring og kommunikasjon, PR og innsalg i Aschehoug forlag i 15 år. Jeg var også redaktør for magasinet Aschehoug Litteratur og hadde ansvaret for overgangen fra papirmagasinet til nettmagasinet ugla.no.

Videre har jeg bakgrunn som litteraturanmelder og frilansskribent innen ulike temaer og emner. I dag leverer jeg reisestoff til ulike medier, der jeg står for både tekst og fotos. Jeg er bidragsyter i VGs reiseredaksjon med reisestoff og som spaltist.

REISEJOURNALIST OG SKRIBENT

Som reisejournalist, skribent og spaltist, leverer jeg artikler til ulike medier, for tiden mest til VG gjennom min bedrift Reiselykke Media. Der er jeg reisespaltist og har en rekke reiseartikler på trykk, både i papirmagasin, papiravis og nettmagasinet vg.no/reise.

REISEFOTOGRAF

Som reisejournalist, skribent og fotograf, leverer jeg reisefoto til både egne og andres artikler. Mine reisefotografier har stått på trykk i VG, NTB, Dagbladet, Norsk ukeblad, magasinet Aschehoug Litteratur m.m.

Reisefotograf

REISEMAGASIN OG -BLOGG

Jeg er grunnlegger av nettmagasinet Reiselykke, som ble kåret Norges beste reiseblogg i 2017. I tillegg har jeg en engelsk reiseblogg/portfolio, som heter TravelFelicity.com

REISEEKSPERT I MEDIER

Som reiseblogger og -skribent, blir jeg kontaktet av ulike medier for å uttale med om reisetrender og reisemål. Her er noen intervjuer og bidrag jeg har hatt i den sammenheng.

REISEEVENTS OG FOREDRAG

Sammen med Aschehoug Akademi arrangerer jeg reiseeventet “En smak av …”. Her kan du lese mer om dette:

En smak av Sør-Afrika

En smak av Sri Lanka

En smak av

Du finner mer info om meg her

Her kan du se flere reportasjer jeg har skrevet

Her ser du mer om hvor jeg har vært intervjuet 

SOSIALE MEDIER

Mette Solberg Fjeldheim LinkedIn | Twitter | Instagram  REISELYKKE on Twitter | Instagram | Facebook

Trenger du bistand? Ta gjerne kontakt  post@reiselykke