Velkommen til min butikk!

Med mer enn 20 års bakgrunn i forlagsbransjen og over ti års erfaring som profesjonell reiseskribent, har jeg utviklet min egen portefølje av digitale produkter.

Min første e-bok ble utgitt i 2016. Dette er fortsatt besteselgeren, stadig oppdatert for å være like aktuell for stadig nye reisende lesere.

Per i dag er mine reiseguider kun tilgjengelig på norsk, men planen er å oversette noen av mine guider også til andre språk. Derfor: Her er min nye nettbutikk!

Min gründerreise

Jeg grunnla Reiselykke® Media i 2014 som et uavhengig og kreativt énkvinnes foretak. Gjennom dette har jeg tilbydt rådgivning og redaksjonelle tjenester innen reise og kultur.

Det første frøet hadde jeg imidlertid allerede sådd tre år tidligere, da jeg startet den prisvinnende reisebloggen reiselykke.no (som ble kåret Norges beste reiseblogg i 2017).

I løpet av årene har jeg vært jevnlig intervjuet om reise og reisemål i ulike media. Se gjerne her. Jeg har også hatt oppdrag som foredragsholder, holdt skrivekurs og workshops.

Bærekraftig reise og
lokalkultur

Helt siden jeg startet å skrive om reise har jeg vært opptatt av det bærekraftige aspektet knyttet til reise.

Å utforske lokalkultur, samt mat og vin har vært en personlig interesse i mange år. Både som reiseblogger, men også som frilans reisejournalist for noen av Norges største mediehus.

Dette har jeg også forsøkt å videreføre etter beste evne i mine reiseguider.

Du kan se min portefølje her

Gå til butikken her